Blog

Hola família!

Sóc la Cristina, una apassionada del disseny en tots els seus àmbits. Sóc interiorista, dissenyadora gràfica i multimèdia però sempre m’ha agradat el “handmade”. De fet, crec que musmiau és el resultat de la combinació d’aquestes dues vessants.

Musmiau neix amb la meva filla, amb la manera d’entendre i viure la vida des d’una altra perspectiva. Una mica per casualitat, intentant buscar una manera de conciliar la vida laboral i la professional i poder gaudir de totes dues.

Amb l’arribada de la Tanit he pres consciència que la infantesa és un moment molt especial, preciós i fugaç. Redescobrir el món a través dels seus ulls és el que m’ha impulsat a crear musmiau. Penso fermament que és vital fomentar la creativitat, potenciar la curiositat i desenvolupar la imaginació dels més menuts, però també dels més grans.

Confio i crec en la filosofia “slow”, per això, faig servir materials d’aquí i processos totalment artesanals. Aquest fet explica que treballi en petites quantitats i garanteix exclusivitat, no hi ha dos productes iguals.

Musmiau és amor. Musmiau és passió. Musmiau és possible. Musmiau és conciliació. Musmiau és (re)conciliació amb mi mateixa. Retorn als orígens.

LEAVE A COMMENT

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.